CURVER Baštenska ležaljka Jaipur CU 235162

Dostava gratis!

Bašta je mesto za odmor koji pomaže da se opustite i upijate tišinu i energiju, a kako biste imali kompletan doživljaj, potrebno ga je upotpuniti iadekvatnim nameštajem.

Odabirom trajnih i kvalitetnih materijala koji su otporni na sve vremenske uslove i koji će se dizajnom uklopiti u celokupni ambijent postiže se harmonija i udobnost.

Pronađite stil koji najviše odgovara vašem okruženju i koji će zadovoljiti vaše potrebe, jer bašta je mesto za odmor i opuštanje u krugu porodice, druženje sa dragim prijateljima, mesto za roštilj i zabave.

Uživanje u dobro rashlađenim napicima, dok ste opušteno zavaljeni u udobnoj i stabilnoj ležaljci vaše bašte, okruženi ukrasnim i mirisnim cvećem, sinonim je za dobro raspoloženje, pozitivnu energiju i recept je za pravi ugođaj na otvorenom.

Dolaskom toplijeg vremena, naša potreba za boravkom na otvorenom je sve veća, a sa baštenskim nameštajem iz naše ponude, koji krasi kvalitet, moderan dizajn i udobnost, omogućićete sebi i vašoj porodici  prijatan i opuštajući boravak u bašti.

Baštenski nameštaj iz naše ponude, visokog je kvaliteta izrade, izdržljiv i stabilan.

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Šifra proizvoda: 235162 Kategorija:
ID: 30439

Funkcionalna baštenska ležaljka Jaipur čija površina liči na teksturu prirodnog ratana garantuje udoban odmor.
Dobro osmišljena konstrukcija omogućava sklapanje ležaljke da ima dimenzije priručnog kofera.
Podesiv naslon sa 4 položaja je dodatna osobina koja povećava komfor korištenja.
Čišćenje se vrši uz pomoć meke krpice sa dodatkom vode i detergenta.
Otporno na delovanje atmosferskih uticaja i UV zračenja.