O nama

Alatiprodaja.rs je internet stranica u vlasništvu Alati – Prodaja, namenjena reklamiranju akcija proizvoda i usluga. Napominjemo da je kompanija Alati – Prodaja marketinška agencija, koja preko svog sajta Alatiprodaja.rs reklamira ponude drugih prodavaca i trgovaca.

Alati – Prodaja ni u jednom slučaju se ne javlja kao prodavac ili trgovac robe i usluga.

Korišćenjem internet stranice Alatiprodaja.rs smatra se da si u potpunosti upoznat i saglasan sa ovde navedenim uslovima kupovine i pravilnikom. Pristupanjem ovoj stranici prihvataš ove uslove i postaješ korisnik.Ukoliko se sa istima ne slažeš i ne prihvataš ih, molimo te da ne koristiš ovu internet stranicu.

Alati – Prodaja zadržava pravo promene uslova kupovine i pravilnika u bilo kom trenutku i bez prethodnog obaveštenja, ukoliko to smatra potrebnim.

Alati – Prodaja se obavezuje da će sve prikupljene podatke čuvati uz poštovanje načela zaštitie privatnosti i da ih neće zloupotrebiti na štetu svojih korisnika.

Svaka sedma godina u životu je godina velikih prekretnica.
Za nas je to bila 2023. godina.
Za sedam godina uspešnog poslovanja Eklix svojim potrošačima, i onima koji će to tek postati, poklanja novu veb platformu specijalizovanu za prodaju alata.
Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je Sajt Alati Prodaja od sada u vlasništvu Eklix D.O.O.
Naš cilj je da u 2024. godinu zakoračimo donoseći vam obogaćenu ponudu alata i opreme po sjajnim cenama i uz vrhunsku e-uslugu.
Ovim korakom želimo da produbimo razumevanje vaših potreba, bilo da se radi o manjim ili većim majstorijama, popravkama ili uradi sam akcijama.
I zato, ostajući posvećeni stalnom unapređenju naših usluga, sa novim akcijama, popustima i specijalnim ponudama, dočekaćemo vas na redizajniranoj platformi Alati Prodaja.
Posetite nas na našoj novoj veb-stranici koja odražava moderni duh kupovine iz udobnosti doma.