Internet kupovina

Prilikom kupovine na Alati Prodaja sajtu, omogućavamo Vam da odaberete neki od sledećih načina plaćanja:

  1. Platnim (debitnim) karticama, prilikom kupovine na sajtu
  2. Preko računa – direktnom uplatom na tekući račun Eklix-a, uplatnicom u banci ili pošti
  3. Pouzećem – plaćanje gotovinom prilikom isporuke robe
  4. Odloženo plaćanje na 6 mesečnih rata:

Plaćanje platnom debitnom karticom

Vašu online porudžbinu možete platiti koristeći Vašu platnu debitnu karticu VISA, Maestro, MasterCard , DinaCard ili American Express platnu karticu.

Proverite kod banke koja je karticu izdala da li Vaša kartica podržava online (internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja, bićete preusmereni na stranicu koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletan proces naplate i obavlja na stranicama banke. Podaci o Vašoj platnoj kartici ni jednog trenutka nisu dostupni našem sistemu.

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i Intesa Banke, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuj.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica.

U slučaju dodatnih pitanja možete nam se obratiti putem e-mail adrese podrška@alatiprodaja.rs ili telefonom na 024 551 190.

Plaćanje preko računa

Nakon obavljene kupovine preko našeg sajta, na e-mail koji ste upisali prilikom registracije, stići će Vam predračun sa iznosom Vaše porudžbine, brojem porudžbine i našim podacima koji su Vam potrebni za plaćanje.

Uplatu na naš tekući račun vršite tako što na opštu uplatnicu upišete Vaše i naše podatke, svrhu plaćanja, iznos naznačen na predračunu, a kao poziv na broj potrebno je da upišete broj porudžbine takođe naznačen na predračunu. Primer u nastavku:

Plaćanje pouzećem

Prilikom plaćanja pouzećem znači da poručenu robu plaćate kuriru prilikom isporuke robe.

Kupovina na rate

Eklix sajt Vam omogućava kupovinu robe na odloženo, na 6 mesečnih rata, za iznose preko 10.000,00 rsd. U ovom slučaju, vrednost odabrane robe koju želite da platite na rate se uvećava za 10%.
Na rate možete kupovati i preko Web kredita do 23 mesečnih rata.

Plaćanje putem kreditnih kartica Intesa Banke

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletan proces naplate i obavlja na stranicama banke. Podaci o Vašoj platnoj kartici ni jednog trenutka nisu dostupni našem sistemu.

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:

  • Broj kartice
  • Datum isteka
  • CVC2/CVV2 kod

Ove podatke možete pročitati sa Vaše kartice.

Nakon unosa podataka sa kartice, sistem će prepoznati da li je plaćanje na rate moguće karticom koju posedujete i dobićete novo polje gde klikom odabirate željeni broj rata za plaćanje Vaše porudžbine.

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u  podatke koji se razmenjuju.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos ce se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica.

U slučaju dodatnih pitanja možete nam se obratiti putem e-mail adrese podrška@alatiprodaja.rs ili telefonom na 024 551 190.

Plaćanje putem čekova banaka

Eklix Vam omogućava da poručite robu na Vašu adresu preko interneta, a platite je čekovima po maloprodajnoj ceni. Kada odaberete ovu opciju plaćanja, kontaktiraćemo Vas radi dodatnog informisanja o daljoj proceduri realizacije porudžbine.

Na robu koja se plaća čekovima ne važe online popusti, odnosno moguća je kupovina samo po MP ceni.

Za sve detaljnije informacije o plaćanju putem čekova, možete nam se obratiti putem e-mail adrese podrška@alatiprodaja.rs ili telefonom na 024 551 190.

Plaćanje na rate putem administrativne zabrane - sindikalna prodaja

Kupovinu robe putem sindikalne prodaje na Administrativnu zabranu na Vašu platu možete ostvariti po maloprodajnim cenama, na 6 mesečnih rata bez kamate.

Na robu koja se kupuje na odloženo plaćanje putem sindikalne prodaje, ne važe online popusti, odnosno moguća je kupovina samo po MP ceni.

Da biste kupovali putem administrativnih zabrana, potrebno je da su ispunjeni sledeći uslovi:

  • Da ste stalno zaposleni – imate potpisan ugovor o radu na neodređeno
  • Potpisan ugovor o sindikalnoj prodaji između Vašeg poslodavca i Eklix DOO

Nakon dostavljanja popunjenih obrazaca original dokumentacije na adresu Eklix doo, kupljeni proizvod Vam se isporučuje na željenu adresu.

Za dostavljanje potrebnih obrazaca i sve informacije, obratite nam se putem e-mail adrese podrška@alatiprodaja.rs ili telefonom na 024 551 190.

Kupovina na rate putem administrativne zabrane za penzionere

Eklix DOO ima potpisan Ugovor sa PIO Fondom Republike Srbije na osnovu kojeg penzioneri imaju mogućnost plaćanja robe na 6 mesečnih rata po iskazanim maloprodajnim cenama.

Za sve detaljnije informacije i dostavljanje obrazaca, možete nam se obratiti putem e-mail adrese podrška@alatiprodaja.rs ili telefonom na 024 551 190.

Napomena

Gotovinski popusti, tj. niže iskazane cene važe samo u slučaju plaćanja odmah, po pouzeću.

Zadržavamo pravo promene cene u svakom trenutku bez prethodne najave.