Motorni kultivator Villager VTB 370

29.999 RSD+ troškovi dostave.

Motorni kultivator Villager VTB 370

Villager kultivatori su idealni za baštovanstvo u domaćinstvu. Motorni kultivator (kopačica) Villager VTB 370 namenjen je obradi zemljišta pre i posle useva. Pokreće ga 4-taktni motor snage 1.9kW, čija je radna zapremina 139cm³. Snaga motora se prenosi pužnim sistemom. Radna širina ovog kultivatora je 37cm.

Villager narandžasti kultivatori su idealni za baštovanstvo u domaćinstvu, gde je potrebno omekšati zemljište za setvu, nudeći odličnu kombinaciju upravljivosti, male mase i upotrebljivosti.

Prvi važan kriterijum u odabiru kultivatora je taj da li želite motorni ili električni pogon. I jedni i drugi imaju svojih prednosti tako da ne postoji samo jedan tačan odgovor. Ukoliko obrađujete manju površinu, rasadnike ili plastenike, i imate pristup električnoj mreži u svakom trenutku – onda su električni kultivatori pravo rešenje za Vas. Ako planirate da obrađujete veće površine na otvorenom, onda za Vas imamo široku gamu motornih kultivatora, različite snage, opreme i radne širine.

Sama namena i način korišćenja kultivatora u mnogome određuju Vaš izbor. Ako planirate da obrađujete manje, lako dostupne površine – za Vas su kultivatori bez transportnih točkova i manje radne širine. Ako ste ozbiljan poljoprivredni proizvođač i planirate da obrađujete velike površine koje nisu blizu jedna drugoj, za Vas imamo modele veće snage i radne širine sa transportnim točkovima.

Nema na lageru

Šifra proizvoda: VTB370 Kategorije: ,
ID: 73889

Motorni kultivator Villager VTB 370

Villager kultivatori su idealni za baštovanstvo u domaćinstvu, gde je potrebno omekšati zemljište za setvu, nudeći odličnu kombinaciju upravljivosti, male mase i upotrebljivosti za korisnika. Sa proširenim asortimanom opreme i dodataka, kultivatori ispunjavaju različite funkcije. Pokreću ih Briggs & Stratton i Villager motori.

Karakteristike:

  • Kategorija: Kultivatori
  • Tip motora: Četvorotaktni, vazdušno hlađeni
  • Zapremina motora: 139 cm³
  • Snaga motora / broj obrtaja: 1.9 kW / 2800 rpm
  • Radna širina: 370 mm
  • Broj rotora: 4
  • Tip transmisije: Pužni prenos
  • Broj brzina napred: 1
  • Masa: 33 kg

 

Proizvođač

Villager

Utisci korisnika

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Motorni kultivator Villager VTB 370”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *