DEMON Motorna ledjna prskalica – Atomizer – 20L

20.500 RSD+ troškovi dostave.

Motorna ledjna prskalica DEMON 20L. Motorna ledjna prskalica DEMON je prenosivi, fleksibilan i veoma efikasan alat za zaŠtitu bilja.  Može se koristiti za zaŠtitu bilja od bolesti i Štetočina u vrtovima, parkovima, zasadima, njivama itd. Kontrola pritiska mlaznica će omogućiti prskanje različitih vrsta biljaka, čak i na teŠko dostupnim mestima, to je idealna zamena za ručne prskalice.  Visoke performanse – oko 4 litre tečnosti po minuti!  Većina komponenti prskalice je napravljena od lakih legura aluminijuma i plastičnog materijala koji ga čini laganim i otpornim na koroziju, uredjaj je veoma lak za rukovanje.

Nema na lageru

Šifra proizvoda: Demon20l Kategorije: ,
ID: 1471

Predstavljamo vam Demon motornu prskalicu/atomizer renomiranog proizvodjača Mar-Pol, tekst predstavlja naše mišljenje o njoj, iskustvo stečeno testiranjem i povratne informacije koje smo dobijali od naših kupaca.

 

Dizajn dimenzije i kontrole

  • Dizajn alata koje morate da nosite na vašim ledjima mora biti specifičan i ergonomičan kako bi vaše telo izdžalo tnjegovu težinu, upravo Vam to pruža Demon motorna prskalica/atomizer. Anatomski oblikovana pena ugradjena u ledjni nosač, omogućava da nosač prirodno prijanja vašim ledjima.
  • Što se tiče korišćenih materijala, malo toga se promenilo, koristi se ojačana plastika koja treba da Vam da koliku toliku zaštitu od mehaničkih udaraca. Većina delova prskalice je izrdjena od lakih aluminijumskih legura, sa tim razlogom težina prskalice ne prelazi 12kg, zbog toga ova prskalica spada u rang lako prenosivih alata.
  • Ergonomija rešenja je dobra, u zavisnosti od vaših potreba imate dva modela, jedan model je od 20L, tako da veći rezervoar povećava težinu prskalice i povećava opterećenje. Crevo na atomizeru/prskalici je fleksibilno i izradjeno od kvalitetnog PP materijala tako da je rukovanje veoma jednostavno.

Performanse:

  • U Evropi model koji će biti dostupan na tržištu dolaziće sa motorom 3 KS.
  • Atomizer u kombinaciji sa motorom od 3KS i pumpom visokog pritiska daje odlične performanse u njegovom cenovnom rangu, što je odlično, jer prskalica garantuje najbolji odnos cene i kvaliteta. Pritisak je pri korišćenju stabilan i bez opadanja, motor od 3 konjske snage pobrinuo se za to.

Zaključak:

 

  • Demon motorna prskalica/atomizer stekla je veliku popularnost na tržištu u Srbiji, pre svega zbog odlične cena koja mnogo ispod konkurentskih proizvoda istog kvaliteta! U tom cenovnom rangu ne postoji atomizer/prskalica tih performansi a da ujedno ima i pumpu visokog pritiska, što ovaj proizvod izuzetno dobro pozicionira na našem tržištu.

 

  • Moj krajnji zaključak je- da je preoručujemo za prskanje vrtova, parkova, zasada, njiva, malinjaka, voćanjaka, vinograda itd.
  • Demon motorna prskalica/atomizer predstavlja najbolji proizvod u tom cenovnom rangu i predstavlja zanemarljivo ulaganje koje će se brzo isplatiti!

 

Prednosti:

–  Sut prskanje

–  Rezervoar za supstance sprej

–  Širok spektar podešavanje mlaza

–  Ergonomski oblik (naslon)

–  Udobna upotreba (jednom rukom)

–  Bezbednost

–  Visoke performanse

–  Vrlo mala potrošnja goriva

–  Lako i brzo pokretanje uređaja

Specifikacije:

–   Motor: Dvataktni sa vazdušnim hladjenjem

–   Snaga motora: 3 KS

–   Max broj obrtaja motora bez opterećenja: 7.500 o/min

–   Zapremina motora 50,3 cm3

–   Maksimalni raspon 12m

–   Kapacitet rezervoara za tečnost 20L

–   Gorivo : mešavina 1 : 50 ( 2% sa polusintetičkim uljem)

–   Kapacitet rezervoara za gorivo 1,4L

–   Težina 12kg

–   Snaga izduva 2KW

Utisci korisnika

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “DEMON Motorna ledjna prskalica – Atomizer – 20L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *