HOEGERT Niskoprofilna hidraulična dizalica, dupla pumpa, 2,5 T, max visina, 85-455 mm

28.210 RSD + troškovi dostave.

Högert Technik je brend koji je nastao sa strašću za kvalitetom, jednostavnošću i korisnosti. Brand je stvoren za teške uslove upotrebe i za zahteve profesionalaca koji rade s alatom svaki dan.

Čelik kovan na optimalnoj temperaturi, pažljivo žarenje i kaljenje proizvoda, detaljna kontrola kvaliteta s optimizovanom logistikom: ove činjenice su opis asortimana brenda uz odličan odnos cene i kvaliteta.

Sirovina je suština svakog proizvoda, jer to garantuje nisku potrošnju i visoku trajnost. Za ručne alate, sirovina je ugljenični čelik. Högert Technik pažljivo proverava i bira svoj čelik. U Högert Technik proizvodnoj mreži su partneri koji su među globalnim industrijskim divovima koji garantuju najbolji kvalitet metala. Oni omogućavaju široku paletu proizvoda iz najboljih izvora (od najkvalitetnijih materijala za izradu).

Högert Technik proizvodi su sertifikovani od strane TÜV Rheinland i VDE-Zavoda. Oni takođe potvrđuju zahteve Deutsches Institut für Normung – DIN.

Kvalitet je superiorna vrednost Högert Technik branda. Högert Technik laboratorije rade testove merenja za proveru kvaliteta proizvoda, u svrhu poboljšanja svakog proizvoda i neprekidno traže nova rešenja koja će olakšati Vaš posao.

Šifra proizvoda: HT8G006 Kategorije: ,
ID: 69394
  • izrađeni od visokokvalitetnih materijala;
  • ojačana konstrukcija;
  • TUV sertifikat;
  • nosivost 2,5 tone;
  • raspon podizanja 85-455 mm;
  • 4 točka, uključujući 2 okretne zadnje osovine
  • Opremljen je dugim drškom za lakši rad

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „HOEGERT Niskoprofilna hidraulična dizalica, dupla pumpa, 2,5 T, max visina, 85-455 mm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *