(1 recenzija korisnika)

DEMON Motorna testera PRO 4.4 KS CS-65T

14.900 RSD+ troškovi dostave.

Demon  testera CS-65T je motorna testera izuzetnog kvaliteta poljskog proizvođača Mar-Pol. Ovaj proizvođač je kod nas već dobro poznat zbog pouzdanosti Demon trimera i zadovoljstva korisnika širom Srbije i regiona. Demon testera je jednako pouzdan i kvalitetan proizvod. Dužinom mača od 40cm i lancem od 32 zuba Demon testera može godišnje iseći sa lakoćom 200 m³ drva. To što je lagana, izdrživa i izrađena od kvalitetnih materijala je čini kraljem cenovnog ranga.
Demon testera je napravljena tako da je može koristiti svako. Namenjena je za sve poslove, od orezivanja drveća u voćnjaku do toga da se koristi umesto pomoćne pile kod profesionalnih drvoseča. Bilo da vam je potreban alat za održavanje dvorišta, uređivanje voćnjaka ili pripreme ogreva za zimu, Demon testera će biti Vaš pomoćnik godinama.

Demon motorna testera 4.4 je udobna i lagana testera visokih performansi i potvrđenog kvaliteta. Praktična sa soft start laganim paljenjem, Demon testera vredno završava sečenje u svim uglovima i pokretima. Veoma pokretljiva i agilna, sluša komande dok pouzdano i precizno seče bacajući piljevinu ispod radi bolje preglednosti. Demon testera je vrlo popularna što potvrđuje veliki broj korisnika sa odličnim iskustvima.

Testeru možete poručiti i na sledećem linku.

Šifra proizvoda: 134-1 Kategorije: ,
ID: 60654

Demon Testera 4.4ks - Savršeni partner u šumi

Testera je opremljena snažnim 2-taktnim motorom od 4.4 KS. Dvotaktni motor sa unutrašnjim sagorevanjem sa aluminijumskim klipovima i vazdušnim hlađenjem koje ga štiti od pregrevanja garantuje dugotrajnost. Model je za 2022. godinu došao sa ojačanim kvačilom, što čini već izuzetno kvalitetan model još pouzdanijim.

Poseduje antivibracioni sistem koji u kombinaciji sa savršenim balansom osovine obezbeđuje visoku efikasnost kao i udobrnost rada. Soft Start poteznica je sistem lakog startovanja sa kojim čak ni stariji korisnici neće imati problema kod paljenja motorne testere.

Demon testera ima brzi zatezač lanca koji olakšava ovu važnu stavku kod održavanja alatke. Pored svega toga tu je i dodatni kočioni sistem. Lanac visokih performansi je otporan na habanje čime je povećan radni vek i pažljivo izvršenje radova.

Kao što vidite Demon testera dolazi sa karakteristikama premijum modela motornih testera po znatno pristupačnijoj ceni od istih.

 

Demon testera će uraditi svaki posao efikasno i s lakoćom. Snaga, pouzdanost i dugotrajnost su zagarantovani. Učinite svoje dvorište krunom komšiluka i održavajte ga ispravno uz motornu testeru. Neka vaš voćnjak uvek bude zelen i daje najveći procenat roda uz pomoć Demon testere. Dočekajte svaku zimu spremni i bez brige, testera je jedino što vam je potrebno za pripremu ogreva.

Zadovoljni korisnici i povoljna cena proizvoda čine Demon testeru najboljim izborom, neka bude i Vaš pravi izbor.

Transport

Važno je da pravilno postupite i ispravno pripremite motornu testeru pre odlaska na teren. Potrebno je isprazniti rezervoar za gorivno kao i rezervoar sa uljem za podmazivanje. Na vodilicu/mač obavezno postavite poklopac koji dobijate u paketu sa Demon testerom. Motornu testeru pri transportu stavite u tovarni deo automobila, gepek. Osigurajte je da se ne miče u vožnji. Radi bezbednosti se nikako ne preporučuje da motornu testeru transportujete u kabini automobila.

Skladištenje

Pre odlaganja motorne testere važno je da proverite da li je lanac zategnut ispravno. U slučaju da je potrebno zatezanje lanca, radite to kada je testera hladna kako biste bili sigurni da neće doći do opuštanja ili zatezanja prilikom hlađenja. Poželjno je i proveriti da li je lanac naoštren, te učiniti to odgovarajućom turpijom. Očistite žleb vodilice i postavite poklopac.

Ispraznite rezervoar za gorivo kao i rezervoar sa uljem za podmazivanje pre konačnog odlaganja na kraju sezone. Ovim putem obezbeđujete dugotrajnost i ispravnost motorne testere.

Veoma je važno da držite testeru čvrsto s obe ruke. Levom rukom držite prednju dršku, a desnom ručku startera. Ovim načinom možete bezbedno koristiti motornu testeru, a da pritom imate potpunu kontrolu i da se manje umarate.

Važno je da pravite pauze kako ne biste izgubili kontrolu u rukama. Ovo vreme možete da koristite za odmor, ali i da proverite lanac i motornu testeru kako biste mogli bezbedno nastaviti rad.

 

Demon 44 Motorna testera

Demon motorna testera sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, testera će zadovojiti prohteve i najzahtevnijih korisnika!
Kupujte na proverenom mestu i pridružite se hiljadama zadovoljnih korisnika.

Original Demon testera

Demon Testera ima soft start poteznicu, koja vam olaksava paljenje testere!
Testere su proverene i testirane, izuzetnog kvaliteta.
Iskustvo kupaca, sada vec potvrdjuje da ovu testeru zaista vredi imati!
Benzinska motorna testera CS 65T Demon je veoma efikasna i laka za korišcenje koja može da se koristi u bašti, vocnjaku ili za pripremu ogreva za zimu.Sa ovom testerom Demon 4,4 imate mogucnost testerisanja cak i u sumi. Omiljeni zamenski proizvod drvoseca koji koriste Husqvarnu.

Motorna testera ima snažan dvotaktni motor.
Savršen balans vratila u kombinaciji sa AV sistemom pruža visoke performanse i udobnost korišcenja.

Lako pokretanje u velikoj meri olakšava startovanje cak i hladnog motora.

Karakteristike Demon testere

 • Snaga: 3.2 kW / 4.4 Ks
 • Motor : 65 ccm
 • Rezni alat : 40 cm , 325 1,5 32 zuba,
 • Tezina 5.8 kg
 • Gorivo : mešavina, 2% sa sintetickim uljem

Tehnicke specifikacije Demon testere:

 • Zapremina rezervoara za gorivo 550ml
 • Zapremina rezervoara za ulje 260ml
 • Korisna dužina secenja 38cm
 • Zapremina motora 65ccm
 • Preporuceni tip lanca je 21BP / 21VB
 • Preporucena precnik za oštrenje 4.8mm
 • Maksimalna snaga motora 3.2kW
 • Normalan broj obrtaja u minuti : 2800
 • Maksimalna brzina obrtaja u minuti : 8500
 • Nivo buke LVA / LPA : 105/109db

1 recenzija za DEMON Motorna testera PRO 4.4 KS CS-65T

 1. Ivan Golubovic

  Ja je imam pet godina iseko sam 750 metra drva i radi kao doksa

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *