Bazen Intex 396 x 84 Easy set, Akcija!

12.500 RSD + troškovi dostave.

Intex Bazen Easy Set 396 x 84 cm sa prstenom na naduvavanje prečnika 396 cm, dubine 84 cm. Kapacitet vode 7290 litara. Izrađen od troslojnog extra jakog materijala otpornog na habanje i negativne uticaje UV zračenja.  U setu sa bazenom se isporučuje najnovija INTEX filter pumpa za čišćenje i cirkulaciju vode u bazenu, protoka 2006 litara vode na sat, proizvedena po “Hydro Aeration Technology” ( protokom vode u istu ubacuje i vazduh nabijen negativnim jonima koji vodu cine bistrijom, čistijom i kvalitetnijom za kupanje ), sa zaštitnim maskama, filterom “A”, crevima i šelnama za pricvršćivanje, kao i pribor za krpljenje.

Nema na zalihama

ID: 1583

Kvalitetna izrada i dugotrajnost jeste ono što svi očekujemo od najpoznatije firme za proizvodnju bazena Intex. Pronađite mesto u dvorištu, naduvajte prsten na bazenu i napunite ga vodom.

 • Nadzemni bazen na naduvavanje sa prstenom
 • Prečnik bazena 396 cm, dubina 84 cm
 • Boja plava
 • Dolazi u kompletu sa filter pumpom
 • DVD uputstvo za montažu i održavanje hemijske ispravnosti vode
 • Izrađen je od kvalitetnog PVC materijala
 • Napomena:
  Bazeni nisu igračke i ne treba ih kupovati po pijacama i kioscima. Čuvajte se jeftihih imitacija. Neadekvatan izbor, održavanje i korišćenje, mogu predstavljati opasnost po zdravlje vaših ukućana. Iz tog razloga svi originalni Intex bazeni se isporučuju u kompletu sa detaljnim uputstvima za upotrebu i održavanje. Pridržavanje instrukcija iz uputstva garantuje vrhunsku higijenu vode i bezbedno korišćenje tokom čitave sezone.O proizvođaču
  Korporacija INTEX je vodeći svetski proizvođač lakomontažnih nadzemnih bazena koja na svetsko tržište plasira više od 4 miliona bazena godišnje. INTEX bazeni zadovoljavaju najstrožije svetske standarde, a tehnologija primenjenih materijala i ostala tehničko-tehnološka rešenja garantuju maksimalan kvalitet proizvoda, nedostižan za ostale proizvođače.

  TRETMAN VODE U BAZENIMA

  -Osnovne informacije-

  Filtracija –cirkulacija vode

  U pogledu održavanja čistoće vode u bazenu, osnovni zadatak je odstranjivanje mehaničke nečistoće i kontinuirano dodavanje hemikalija. Za tu svrhu koriste se uređaji za cirkulaciju vode, koji se uglavnom sastoje od pumpe i filtera, Za veće bazene koriste se filteri sa peščanim punjenjem, a za manje sa papirnim uloškom. Oni odstranjuju nečistoću sa površine vode. Za odstranjivanje nečistoće sa dna bazena, koja je teža od vode, koristi se podvodni usisivač. On se obično priključuje na uređaj za cirkulaciju vode, ili gde to nije moguće, preporučuje se tip koji se priključuje na vrtno crevo.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bazen Intex 396 x 84 Easy set, Akcija!“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *