Bazen Intex Ultra Metal Frame 488 X 122 cm XTR

89.490 RSD+ troškovi dostave.

“Ultra XTR Frame Pools” je najnovija INTEX-ova linija premijum bazena sa metalnom konstrukcijom precnika 488 centimetara, dubine 122 centimetara, kapaciteta 19156 litara vode.

Najnoviji model za 2021. godinu, unapredjen i poboljsan koji se odlikuje debljim materijalom od kojeg je izradjeno korito bazena i duzim periodom upotrebe.

ID: 9535


U odnosu na prethodne modele ova XTR serija se odlikuje novom tamnijom bojom,   konstrukcija je dvostruko plastificirana, debljina zidova i poda korita bazena je 9% deblja i kompletna konstrukcija (horizontalna i vertikalna) je ojacana za cak 20%.

Pocinkovana, nerđajuća metalna konstrukcija bazena i kvalitetna PVC folija od troslojno ojačanog “Super Tough” materijala osigurava dobru izdržljivost, otpornost na habanje i UV zracenje i dug životni vek.

Bez obzira na dimenzije montaža bazena je jednostavna

Uz bazen se isporucuju podmetac, prekrivac i “sigurnosne” merdevine, kao i najnovija pescana pumpa protoka 4500 l/h, kapaciteta 12 kg kvarcnog peska, proizvedena po “Hydro Aeration Technology” ( protokom vode u istu ubacuje i vazduh nabijen negativnim ionima koji vodu cine bistrijom, cistijom i kvalitetnijom za kupanje ), creva fi 38 mm sa holenderima za povezivanje, zastitne maske creva sa unutrasnje strane bazena i samolepiva folija za reparaciju, uputstvo za montazu i odrzavanje bazena.

Tip peska i velicina peska, kupac mora da se postara da je tip peska br.20 silicijum pesak ili stakleni pesak. Velicina cestica je od 0.45 do 0.85mm . Koeficijent uniformnosti manji od 1.75 .

Novi pesak mora biti ispran pre upotrebe jer ovo moze pomoci u filtriranju manjih dimenzija ili nepravilne velicine peska kao I prljavog peska iz rezervoara.

Sistem je spreman za pokretanje kada potrosac proveri da je prozor na 6.smernom ventilu cist I bez peska. Ako je prozor zamucen onda pesak nije spreman ili je pogresan pesak kupljen.

Utisci korisnika

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Bazen Intex Ultra Metal Frame 488 X 122 cm XTR”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *