Demon trimer RQ580

Demon trimer, kao i druga najbolja tehnička rešenja vremenom dobijaju unapređenja koja ih, u duhu novih naučnih dostignuća vode do još boljih performansi uz veću ekonomičnost i lakšu upotrebu. Najpopularniji trimer iz naše ponude Demon trimer sa 5,2 KS je baš pred takvim unapređenjem.  To su doživeli i čuveni veliki motori u bolidima formule 1, kao i veliki broj serijskih  industrijskih i auto motora.

Nauka im je omogućila da postanu brži, bolji i jači, a unapređenja, da postanu lakši, ekonomičniji i vredniji dok svetske organizacije znanjem, novčanim sredstvima ali i zakonima, podržavaju promene u cilju očuvanja prirode.

Šta je novo kod Demon trimera

Snaga motora

Snaga Demon trimera komresuje se sa 3,8 kW na 1,4 kW, tačnije sa 5,2 KS na 2 KS čime trimer potvrđuje naklonost prirodi i zelenilu, koje sa uživanjem već godinama održava. Demon trimer kompresovanjem snage, postaje štedljiviji i efikasniji, apsolutno ne gubeći ništa od svojih čuvenih performansi. Nakon prethodnog unapređenja kardanskog vratila, dobili smo poboljšanje prenosa snage sa motora na glavu trimera, dok ovim unapređenjem perfektno odmerenu snagu kompresujemo radi ekonomičnosti i emisije izduvnih gasova.

Vaša omiljena mašina, se ovim unapređenjem utvrđuje među ekološki odgovorne tehnologije, koje su zacrtale svoje mesto u budućnosti profesionalnih alata za održavanje prirode.

Materijali i konstrukcija

Materijali i konstrukcija Demon trimera su od početka proizvodnje birani po ekološkim standardima, a tehnologija ga je svrstala u vrh prepoznatljivosti i kvaliteta alata i mašina. Ovim unapređenjem je Demon trimer zokružen kao model koji, od procesa proizvodnje, preko performansi, izbora dodataka i efikasnosti, do trajnosti i minimalnih troškova održavanja, postaje odlično rešenje u poslovima uređenja i održavanja zelenila.

Kompresija snage za bolje performanse

Kompresija snage za Demon trimer predstavlja novi nivo balansa i upravljivosti, čime neverovatno pokretna mašina postaje još lakša za sve vrste manevrisanja pri šišanju i oblikovanju bilja svih jačina, visina i gustina.

Sigurni smo da će novim unapređenjem korisnici dobiti još više od Demon trimera i  da će i dalje ostati najbolje rešenje odnosa cene i kvaliteta. Maksimalan broj obrtaja i dalje ostaje 9500 rpm, a kombinacija velikog broja obrtaja i kompresovane snage nastaviće da sa lakoćom da krči i šiša sve vrste trava i rastinja.

Demon trimer nakon ovog unapređenja i dalje ostaje jednostavan za održavanje. Skoro sve poslove održavanja možete da završite sami u svojoj radionici. Konsultujte se na našem sajtu o glavama i opremi Demon trimera koje su se najbolje pokazale za određenu vrstu trave i grmlja.

Servis i delovi

Servisiranje Demon trimera kod majstora uprošćeno je samim sklopom trimera,  koji je sastavljen od jednostavnih komponenti i svaki majstor će se vrlo lako snaći. Popularnost ovog modela Demon trimera kod nas je velika pa se svi delovi vrlo lako nabavljaju.

Kao što to rade pravi domaćini, očekujemo od vas da poštujete naša uputstva o korišćenju, održavanju i transportu trimera kako bi vas služio što duže i bolje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *