Multifunkcionalna glava za trimer

1.990 RSD+ troškovi dostave.

Glava trimera sa pločama za travu sa većom tvrdoćom i oštrinom, oštrica je visoke tvrdoće, oštrija i izdržljivija. Praktičan zamenski dodatak za vaš trimer. Savršeno za sečenje guste trave i korova, lako se instalira i pretvara za upotrebu. Može da obezbedi ujednačeniji efekat sečenja. U slučaju otpora kao što je kamen, sečivo se može slobodno rastegnuti i ravnomernije seći.

Prečnik: 15 cm / 5,91 inča
Unutrašnji prečnik: 2,54 cm / 1 inč

 

ID: 47020

Odlično poboljšanje: Univerzalna glava trimera za travu je poboljšanje tradicionalnih makaza i pripada profesionalnoj mašini za uklanjanje korova.

Rezač i trimer za travu: Glava trimera je namenjena za košenje travnjaka. Kada samo trimer sa dvolinijskim žicama jednostavno ne može da obavi posao, promenite ga na multifunkcionalnu glavu da biste radili kroz gustu travu ili vegetaciju, mokru travu, gustu ili uvelu travu itd.

Izdržljiva i lagana:  Napravljen od visokokvalitetnog čeličnog materijala, visoke tvrdoće i čvrstine. Jednostavna struktura i laka za zamenu i upotrebu.

Poboljšana verzija: Čelik za oštricu korova je napravljen od manganskog čelika i umetak ima visoku tvrdoću i dug vek trajanja.

Profesionalni dizajn: Multifunkcionalna glava sa pločama za travu je idealna za održavanje velikih i malih površina, podrezivanje trave i korova oko drveća i održavanje bašte. Posebno pogodan za baštenske trimere sa ravnom osovinom. Multifunkcionalna glava je kao da ekipa za travnjak podrezuje travu, seče živu ogradu i obrađuje baštu.