GORENJE Nutri Power blender

6.990 RSD+ troškovi dostave.

Nutri Power Blender je posebno dizajniran tako da se u procesu blendovanja iz voća i povrća izvuče maksimalna količina hranljivih sastojaka.

Potrebno je mnogo snage za drobljenje leda, blendovanj čvršćih delova voća i povrća i pravljenje fino sjedinjenih smoothie-ja. Motor od 1000 vati okreće sečiva 20.000 puta u minuti, što vam stavlja na raspolaganje dovoljno snage da dobijete rezultate kakve želite.

Promena brzine rada u toku blendiranja jednostavna je. Pritiskom na samo jedno dugme smanjite ili povećajte broj obrtaja oštrice.

Odlučite se za TO-GO poklopac ako ste aktivni ili na putu, i zamenite ga sa STAY FRESH poklopcem kada želite da održite hranu svežom duže u frižideru.

Izdržljivi nastavak za mlevenje sa posudom od tritan plastika od 500ml je kao stvoren za mlevenje zrna kafe, svih vrsta oraha i šećera u prah. Odlikuje se moćnim i preciznim radom.

Velika snaga ovog aparata zahteva i dobru stabilnost, da se aparat za vreme rada ne bi pomerao. Gumirane nogice garantuju upravo to.

Brzo rotirajući nož sa šest sečiva, zajedno sa posebno dizajniranim oblikom posude, konstantno potiskuje sastojke ka sečivima, tako da krajnji rezultat ne budu komadići već glatka masa. Nož je napravljen od legure nerđajućeg čelika, što garantuje duži vek trajanja.

Nema na lageru

Kategorija:
ID: 63569
Tip posude:Plastična
Kapacitet posude:1.0 l
Brzine:2
Funkcije:Efikasni nož sa šest sečiva, Suvo mešanje, Rotirajuće dugme za uključivanje/isključivanje i regulaciju, Trenutni rad – pulsna funkcija, Zaštita od pregrevanja za bezbedan rad, Pokolopac sa otvorom za piće pretvara posudu za mešanje u bocu za putovanje
Karakteristike:Broj obrtaja: 20.000 obr/min, Bezbedno za pranje u sudomašini za brzo i efikasno čišćenje, Plastična posuda – tritan, Dodatna posuda, Merica – merna posuda, Gumirane nogice za stabilnost
Boja:Inox
Dimenzije (ŠxVxD):15.2 x 37.9 x 17.2 cm
Masa:3.1 kg