Motorne testere za kućnu upotrebu

Prodaja motornih testera za hobi i polu profesionalnu upotrebu

Izdvojena ponuda motornih testera namenjenih svima onima koji s vremena na vreme imaju potrebu za korišćenjem motorne testere.

Kao pravi domaćin pripremite sami svoj ogrev na vreme sa kvalitetnim i pouzdanim motornim testerama iz naše odabrane ponude!

MarPol Demon - Poljske testere od kojih staje dah

Što je Husqvarna za profesionalnu upotrebu, to je Demon za hobi i polu-profesionalnu upotrebu. Za 2019. godinu MarPol je unapredio 2 već dobro poznata modela CS-65t od 4.4 i CS-58t od 3.0 konjske snage. Ove testere u mogućnosti su da iseku i do 200 kubnih metara drva godišnje, s toga ne čudi činjenica da ih profesionalci koriste kao pomoćne testere pri većim sečama drva.

FERN Austria testere za hobi upotrebu

FERN Austria – je ćerka firma Straus Austrije – novi brend na našem tržištu, testere su se počele prodavati na našem tržištu od prošle godine, a na tržištu Evrope postoje već nekoliko godina gde su se odlično pokazale.

Straus Austria testere za hobi upotrebu

Straus Austria – motorne testere koje su se odlično pokazale na našem tržištu. Odlikuju ih visoke performanse i dugotrajnost u radu.

Ukoliko tražite motornu testeru koja je više namenjena profesionalnoj ili polu profesionalnoj upotrebi, možete je pronaći među našim ostalim motornim testerama.