Motorna kosilica za travu 470 B – AGM

21.799 RSD+ troškovi dostave.

Motorna kosilica AGM 470 B je veoma poudana i kvalitetna kosačica, sa kojom čete biti i više nego zadovoljni.

Motorna kosilica za travu 46B AGM za površinu košenja do 1100m2.

AGM ima jedan od najvećih izbora benzinskih, električnih i ručnih kosilica na tržištu. Čak vam ih i dajemo po neverovatno niskim cenama. Kada isprobate AGM kosilice, sigurni smo da ćete ih jednostavno zavoleti!

ID: 2991

Karakteristike:

Motorna kosilica za travu AGM 470 B
Podešavanje visine košenja u 6 nivoa
Tip motora: 4-taktni 123 cm3
Gurajući model
Širina kosenja 18” (46 cm)
Visina košenja – 2,5 / 7.5 cm
Čelično kućište
Sakupljač trave 40 lit
Točkovi – 175 mm prednji / 20 mm zadnji
Težina: 34 kg

NEKI SAVETI ZA KOŠENJE

  • Pod nekim uslovima, kao što je na primer visoka trava, biće možda potrebno da se poveća visina rezanja trave da bi se smanjila sila guranja mašine i da bi se sprečilo preopterećenje motora i ostavljanje gomile isečene trave. Možda će biti potrebno da se smanji brzina kretanja mašine kao i da se drugi put pređe preko već pokošenog travnjaka.
  • Kod jako teškog sečenja trave, potrebno je smanjiti širinu sečenja preklapanjem preko prethodno pokošene staze i da se sporije kosi.
  • Otvori na na sakupljaču za sakupljanje posečene trave mogu se napuniti prljavštinom i prašinom te će se zbog toga manje trave sakupljati u tim kolektorima trave. Da bi se ovo sprečilo potrebno je redovno crevom oprati sakupljač trave. Pustite da se sakupljač osuši pre upotrebe kosačice.
  • Gornji deo motora oko startera mora uvek biti čist bez gomile pokošene trave i otpada. Ovo omogućava bolji protok vazduha za hlađenje motora, motor se bolje hladi čime mu se produžava vek trajanja.

Utisci korisnika

Још нема коментара.

Будите први који ће те оставити утисак “Motorna kosilica za travu 470 B – AGM”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *