HLOR Granule + ALGA STOP + PH PLUS

3.099 RSD+ troškovi dostave.

Dezinfekcija vode u bazenima
Šok hlor tretman vode: Kod prvog punjenja bazena za kupanje sa vodom, mora se izvršiti šok hlor tretman vode sa povećanom količinom hlornog granulata (Natrijum dihloroizocijanurat dihidrat T-granulat) u količini od 100 do 150 g/10 m³ vode. U plastičnu posudu sipati toplu vodu i rastvoriti granulat. Pripremljeni rastvor sipati na više mesta, po bazenu. Šok hlor tretman vršiti uveče, kad nema kupača. Nakon šok hlor tretmana, potrebno je održavati optimalan kvalitet vode sa 10-20 g T-granulata na 10 m³ vode, svakodnevno. Osnovni preduslov je da pH vode u bazenu bude od 7,2-7,6. Kupanje početi sutradan, kada se merenjem ustanovi da je nivo hlora ispod 1 mg/l.
Dezinfekcija vode u javnim bazenima
Dezinfekcija se vrši preko mernih pumpi, automatski, rastvorom T-granulata. U pogodnom rezervoaru, rastvoriti 2,5-3 kg T-granulata u 100 litara vode, bez preteranog mešanja. Merni instrument pumpe podesiti tako, da se dozira 0,5 kg T-granulata (oko 20 litara rastvora) na 100 m³ vode u bazenu, dnevno.
Ako je broj kupača veliki i visoka temperatura, povećati dodavanje za 50% rastvora, dnevno.
-Uvek održavati nivo slobodnog hlora oko 1 mg/l.
-Pri novom punjenju vode, vrši se samo dezinfekcija sistema filtera sa 0,04% rastvorom T-granulata (20 g T-granulata u 50 litara vode).
Dezinfekcija vode za piće
Za dezinfekciju vode u cisternama i bunarima, dodaje se 2 g T-granulata na m³ vode. Voda je pogodna za piće nakon 15-30 minuta.

 

Intex Algi Killer je sredstvo koje se koristi protiv algi, bakterija, gljivica kako bi zidovi i dno bazena uvek ostali besprekorno čisti. Učinite vaš bazen i vreme koje provodite u njemu prijatnim za opuštanje kako vas samih tako i cele vaše porodice.

Predstoje nam vreli letnji dani, a jedan od najboljih načina da se rashladite je upravo postavljanje bazena u vašem dvorištu. Obezbedite da vaš bazen ostane čist duži vremenski period kako bi uživali u njemu što je više moguće.

  • Brend: Intex
  • Algi-killer uništava alge, bakterije i gljivice da voda u Vašem bazenu ne dobija zelenu boju
  • Služi za brisanje zidova i dna bazena
  • Prvo doziranje za bazene koji nemaju vidljive alge je 200 ml na 10 m3 vode
  • Algi-killer protiv algi, bakterija, gljivica
  • Težina: 1 kg

 

Za povećanje pH vrednosti za 0,1 na 100 m3 vode potrebno je 1kg pH PLUS granulata. Vrednost je orjentaciona jer zavisi od mineralnog sastava vode i različita je za svaki bazen.

 

Kategorija:
ID: 53381