Mar-Pol alati – Poljski proizvođač alata broj 1!

Mar pol alati – Kroz ovaj kratak tekst ćemo Vam predstaviti Poljskog proizvođača alata koji je na tržištu od 2000. godine. Odnedavno je dostupan i kod nas preko sajta Alati Prodaja. Mi smo jedan od glavnih zastupnika Mar-Pol-a na našem tržištu. Sva roba koju kupite od nas je u originalnoj ambalaži, fabrički zapakovana po svim fabričkim standardima.

U daljem tekstu upoznaćemo Vas sa time šta sve Mar-Pol ima da ponudi korisnicima na našem tržištu.

Mar-Pol alati logo
Mar-Pol alati logo

Ko je Mar-Pol?

Mar-Pol je renomirani evropski brend koji se bavi proizvodnjom visokokvalitetnih motornih i električnih alata sa serijom proizvoda zvučnog imena DEMON i RIPPER.

Demon alati

Pod DEMON seriju proizvoda ubrajaju se motorne testere (Demon testera – najprodavanija testera prošle i ove sezone), prskalice, trimeri (Demon trimer – najbolje ocenjeni trimer za prošlu godinu).

Demon motorni trimer se svojim odnosom cene i kvaliteta toliko dobro pokazao na našem tržištu da je Mar-Pol morao da angažuje dodatne kapacitete u fabrici kako bi zadovoljili potražnju na tržištu širom Evrope.

Mar-Pol alate karakteriše pre svega pristupačna cena, vrhunski kvalitet (svi alati su pravljeni za Evropsko tržište), lako i jednostavno održavanje i bogata mreža servisa. Delovi za sve alate koje Mar-Pol ima u ponudi su vrlo pristupačni, a možete ih nabaviti i kod nas.

Ripper alati

U Ripper seriju alata spadaju električni i akumulatorski alati, kao i setovi ručnih alata. Neki od proizvoda koji su se vrlo dobro pokazali kod nas su:

Posebno bi istakli aparat za varenje o čijem kvalitetu govori i činjenica da su elektronski sklopovi Toshiba proizvodnje, što ga čini vrlo pouzdanim i izdržljivim, a varovi koje budete sa njim pravili mogu se meriti sa industrijskim aparatima za varenje.

Napomena

Mi smo ekskluzivni uvoznici Demon trimera i zastupnici ovog brenda u Srbiji, kada kupujete trimere od nas kupujte original trimer. Na tržištu se pojavila kopija ovog trimera koji je jeftiniji za 30% od originala ali mu kvalitet nije ni 10% kao original.

Na zvaničnom sajtu brenda Mar-Pol-amožete videti sve o našim proizvodima.

Zaključak

Mar-Pol je definitivno pravi izbor za svakoga ko želi da radi sa kvalitetnim hobi, polu-profesionalnim alatom. Svi poslovi oko kuće i u garaži postaće prava zabava sa ovim kvalitetnim i izdržljivim alatom.

Ostavite komentar

error: Sadržaj je zaštićen.