Straus Motorni Trimer 5.2 Elit model sa 12 dodataka

Pregled Straus motorni trimer profesional 5,2 kS                                                         

Cena : 10.800 dinara

Predstavljamo vam Straus motorni trimer 5,2 KS poznatog proizvodjača Straus, tekst predstavlja naše mišljenje o proizvodu, iskustvo stečeno testiranjem i povratne informacije koje smo dobijali od naših kupaca.

 

Dizajn dimenzije i kontrole

 

  • Kompanija Straus drži se oprobane formule za dizajn, ne odstupajuću preterano od formalnog dizajna, konture plastičnih štitnika su glatke a oblici pravilnih geometrijskih oblika, što se tiče dizajna kod trimera u tom segementu ne postoje velika odstupanja, dizajn je većinom uniformalan, jer bi preterano revolucionaran dizajn narušio samu fukcionalnost trimera.

 

  • Što se tiče korišćenih materijala, plastično kućište trimera je napravljeno od čvrste plastike što pruža zaštitu od mehaničkih udaraca. Motor i kardanska šipka izradjeni su od čvrste legure čelika, što znači da trimer podnosi velike sile trenja i služiće vas dugi niz godina

 

  • Ergonomija rešenja je odlična, Straus je zaista poradio na svim trimerima iz svoje serije, trimer je lagan i jednostavan za rukovanje. Ručke trimera odlično stoje u šakama, kontrola trimera je odlična jer je težina kada trimer prikačite na oprtač ravnomerno rasporedjena.

 

Performanse:

 

  • Za razliku od Demon trimera koji proizvodi Mar-Pol, Straus je izvršio segmentaciju svog proizvoda pa je ubacio više modela trimera na tržište, koji se razlikuju po snazi i pratećoj opremi. Tako su se na tržištu pojavila tri modela, basic model snage 3,5ks sa pet dodataka 80 evra, standard model 3,5 ks sa deset dodataka 90 evra i profesional model 5,2 ks sa 12 dodataka 100 evra. Za sada radimo pregled edicije profesional sa 12 dodataka, svi modeli su namenji odredjenim segmentima tržišta i nameni.

 

  • Trimer u kombinaciji sa motorom od 5,2 KS veoma efikasno prenosi snagu preko kardanske šipke, gde dolazi do maksimalnog iskorišćenja snage motora trimera. Po performansama Straus trimer 5,2 ks najbliži je Demon trimeru od 5,2 ks, mada moram da priznam da se pri opterećenju bolje pokazao Demon trimer koji ima bolju konstrukciju karburatora. Straus je svoju prednost stekao na drugi način, trimer je dugi niz godina na našem tržištu, konstrukcija trimera je uniformalna tako da su delovi odredjenih brendova na našem tržištu (Villager) kompitabilni sa njim, što znači da se delovi mogu naći „na svakom ćošku“.

 

  • Delovi za trimer su jeftini, sa tim trimer koji nabavljate je ekonomičan i jednostavan za odžavanje.
  • ZA SVE INFORMACIJE POZVATI NA 0640046532 / Alati – Prodaja info

 

Zaključak:

  • Straus motorni trimer stekao je veliku popularnost na našem tržištu pre svega jer je proveren kvalitetan proizvod, koji je prošao najveći test, a to je zadovoljstvo kupaca sa njegovim performansama.
  • Moj krajnji zaključak je- da ga preoručujemo za održavanje malinjaka, voćnjaka, vinograda, velikih travnatih površina kao i za košenje šiblja.
  • Straus motorni trimer 5,2 ks predstavlja najbolje u cenovnom rangu, za uloženu vrednost dobićete najviše od jednog proizvoda koji je proveren na našem tržištu.

 

Prodajno pakovanje:

–  Trokraki nož 1kom

–  Cirkular nož 1 kom

–  Glava sa strunom  2 kom

–  Alat za sastavljanje i odrzavanje trimera

–  Ojačani oprtač

–  Metalni disk za strunu

–  Struna 15 metara

–  Bočica za gorivo

–  PVC postolje(štitnik za rezervoar)

–  Zaštitne naočare

–  Vizir

– Antifon slušalice

Specifikacije:

–  Motor: dvotaktni, vazdušno hlađeni

–  Snaga: 5,2 Ks

–  Max obrtaj: 8000/min

–  Zapremina motora: 52 cm3

–  Sistem prenosa snage: kardansko vratilo , automatsko centrifugalno kvačilo

–  Radni zahvat niti: 41.5 cm

–  Radni zahvat noža: 25 cm

–  Kapacitet rezervoara za gorivo: 1.35 L

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.