Fern Austria Motorne testere

FERN Austria – novi brend na tržištu motornih testera

Ko je FERN?

Fern je poznati brend čuvene kuće Straus iz Austrije i osnovan je kao zaseban brend premium testera za hobi upotrebu.
Fern motorne pile su prepoznatljive po jednostavnom dizajnu bez puno dodatnih kontrolnih tastera koji tokom zahtevnijeg sečenja mogu ometati pristup iz težih uglova.

Logo - Fern Austria
Logo – Fern Austria

Šta nudi ovaj proizvođač motornih testera?

Filozofija Fern-ovih motornih testera ogleda se u 3 perfektno uklopljena segmenta: bezbednost, efikasnost i praktičnost, a svojim izuzetnim karakteristikama postaju nezaobilazne pri poslovima oko kuće. Motorne testere koje pomeraju granice efikasnosti i savršene kontrole pokreta.

Fern motorke su ekonomične, što se tiče potrošnje i vrlo praktične za upotrebu. Lanci testera ozubljeni su precizno obrađenim vrhovima od specijalnog materijala koji ne ostavljaju ni najmanja oštećenja na sečenom drvetu.

Fern motorne pile već neko vreme dokazuju svoju pouzdanost u sečenju materijala svih nivoa tvrdoće i omiljene su za hobi upotrebu širom Evrope. Verujemo da će opravdati očekivanja i na našem tržištu.

Kako doći do jedne ovakve testere?

Za vas smo izabrali 4 oprobana, najprodavanija i po ocenama korisnika najbolja modela. Sve testere u ponudi svojim pametnim dizajnom omogućavaju vam pravo uživanje u poslu.

Sve 4 testere poseduju ukočivač gasa i funkciju ergonomskog startovanja. U fabričkom pakovanju sa svakom motornom testerom dolazi:

  • Flaša za mešavinu
  • Turpija
  • Ključ za svećicu
  • Inbus ključ
  • Šrafciger

Sigurni smo da će Vam ovakva testera biti od izuzetne koristi u radovima oko kuće a mi Vam nudimo maksimalnu podršku pri odabiru testere Fern motorne testere. Ostaje Vam samo da nas pozovete na broj 0640046532 ili poručite preko sajta testeru koja se najviše uklapa u Vaše potrebe.


Napomena


Iz razloga što su testere koje prodajemo nove u fabričkoj ambalaži, neophodno je da po prvom paljenju motorna testera radi na leru dok ne istroši jedan pun rezervoar goriva. Nakon toga, testera se može redovno koristiti.

Ukoliko imate potrebu za zahtevnijom testerom, kojoj godišnje nije problem pripremiti preko 200 metara kubnih, drva, pogledajte članak o popularnom modelu Demon testere na sledećem linku.

Ponudu novih alata i svih novosti vezano za svet alata možete videti i na našoj Facebook stranici na sledećem linku.

4 thoughts on “FERN Austria – novi brend na tržištu motornih testera”

Ostavite komentar

error: Sadržaj je zaštićen.